Menu Sluiten

Festival hosts announced!

De organisatie achter TreeHouse Festival zijn geen wildvreemden die eventjes Duffel op stelten komen zetten. Alle organisatoren wonen in Duffel en zo ook de 2 festival hosts: 5napback & Sakso!

5NAPBACK (uitgesproken als Snapback) is een 23-jarige DJ uit Duffel. Na het winnen van België’s grootste dj-contest “MNM Start to DJ!” in 2016 heeft hij heel het Vlaamse land al doorkruist met zo’n 500 shows in twee jaar tijd! Zijn avonturen brachten hem op de gekste festivals zoals Tomorrowland, Summerfestival, Hype O Dream, Fantasia Festival en zelfs tot in Ibiza in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike!

Sakso woont sinds enkele jaren ook in Duffel en was dit jaar nog op de Oostfeesten te zien! Deze live saxofonist brengt altijd dat tikkeltje extra bij een DJ-set en mag zich hierin gerust bij de wereldtop rekenen. Met optredens van Rusland tot Ibiza en zelfs de mainstage van Tomorrowland is dit zeker geen beginnende muzikant en zijn we trots om hem ook als hosts van ons festival te hebben!