Menu Sluiten

Veelgestelde vragen

Na het festival (1)

Geen probleem! Stuur een mailtje met een duidelijke omschrijving naar info@treehousefestival.be en wij helpen je zoeken!

Naar het festival (3)

Aangezien we fietsen naar TreeHouse Festival zeker willen aanmoedigen, voorzien we een bewaakte fietsenparking. We zijn hierbij niet verantwoordelijk voor schade of diefstallen, maar we doen er wel alles aan om je fiets een veilige parkeerplek te geven!

Kom je iemand afzetten aan TreeHouse Festival? Rij dan naar de Berkhoevelaan en niet naar de Acacialei. Er is een kiss & ride voorzien!

We voorzien parking vlak naast het festivalterrein, ideaal toch?

In de Acacialei is er een volledig parkeerverbod en ook in de omliggende straten is parkeren voorbehouden voor bewoners, dus gelieve de pijlen naar het festival te volgen en daar te parkeren!

Op het festival (5)

Op het festivalterrein zelf werken we met tokens. Deze kan je zowel cash als met de kaart betalen aan onze kassa’s op het terrein. Op die manier kunnen we je sneller bedienen en is betalen aan de bar een stuk eenvoudiger!

Category: Op het festival

Geen probleem! Stuur een mailtje met een duidelijke omschrijving naar info@treehousefestival.be en wij helpen je zoeken!

Eigen drank en eten zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Onze stewards controleren daarom ook alle handtassen/rugzakken/enz… Je kan perfect geserveerde drankjes en lekker eten op het festivalterrein zelf kopen!

Category: Op het festival

Op dit grondplan vind je alles terug wat er op ons festival te vinden is!

Category: Op het festival

De minimum leeftijd is 16 jaar. Breng zeker je identiteitskaart mee, aangezien hier bij de toegang op gecontroleerd kan worden. We staan geen uitzonderingen toe op de minimum leeftijd!

Category: Op het festival

Tickets (2)

Hoe sneller je tickets koopt, hoe goedkoper ze zijn. We hebben een bepaald aantal tickets voorzien in wave 1 (early birds) tegen een voordelige prijs. Wanneer deze tickets uitverkocht zijn, sluiten we wave 1 en kan je dus enkel nog tickets kopen in een duurdere categorie. LET WEL: alle tickets zijn volledig gelijkwaardig, dus er is geen enkel verschil tussen tickets van wave 1 en wave 2 met uitzondering van de prijs!

Category: Tickets

Op de online tickets staat een naam vermeld, maar diegene die aankomt op het festival met dit ticket hoeft niet de naam te hebben die op het ticket staat!

Category: Tickets

Load More